Chiftelute de paine

Ingrediente:

350g paine uscata alba 
100g cascaval ras
1 ceapa
 1 morcov
2 oua
lapte
apa
marar
sare
piper
usturoi
ulei


 Mod de preparare:

Punem painea la inmuiat in apa cu lapte.
Razuim morcovul, ceapa si usturoiul.
Scurgem bine painea de lichid si o punem peste legumele date pe razatoare.
Adaugam muuuult marar (cui ii place) sarea, piperul si cele 2 oua.
Amestecam totul foarte bine si dam la rece cel putin jumatate de ora sa se intrepatrunda aromele.
Cu mainile umezite cu apa, formam chiftelute pe care le tavalim prin faina si le prajim in ulei inchins.
Le scoatem din tigaie, ,dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, pe o farfurie tapeta cu servetele de hartie.
Se pot servi ca atare, alaturi de o salata, sau cu ce doriti.

Comentarii

Postări populare